Alates 15. veebruar 2024
Kuni 15. veebruar 2024
Teadmusõhtusöök Jarek Kasariga
Eriüritus
Teadmusõhtusöök Jarek Kasariga – 15. veebruar AHHAA teaduskeskuses.
Tartumaine viiekäiguline gurmeeõhtusöök, ahhetama panevad teadustükid ning Jarek Kasari kaasahaarav hääl – elamused on selles teadmiste tulekeerises garanteeritud.
Piletid Piletikeskusest!
Psst! Varajasele ärkajale soodsamad piletid! Kiirusta, pileteid on vaid piiratud kogus.
Õhtu jooksul toome lavale ja laudadele AHHAA teadusparemiku:
Uksed avatakse kell 19.00
Teadmusõhtusööki toetatakse Eesti maaelu arengukava 2014-2020 meetmest 16.4 „Lühikeste tarneahelate või kohalike turgude kaudu põllumajandustoodete ja toidu turustamisvõimaluste arendamise toetus“.
Tartumaine viiekäiguline gurmeeõhtusöök, ahhetama panevad teadustükid ning Jarek Kasari kaasahaarav hääl – elamused on selles teadmiste tulekeerises garanteeritud.
Piletid Piletikeskusest!
Psst! Varajasele ärkajale soodsamad piletid! Kiirusta, pileteid on vaid piiratud kogus.
Õhtu jooksul toome lavale ja laudadele AHHAA teadusparemiku:
- Pistame üheskoos taevatähed purki;
- täidame saali ilutulestikuga;
- läidame Eesti suurima tuletornaado;
- täieneb…
Uksed avatakse kell 19.00
- 19.00 - 19.30 Saabumine, tervitusjook, meeleolumuusika
- 19.30 - 19.40 Õhtujuhi ja peakokkade tervitus
- 19.40 - 19.55 1. käigu serveerimine
- 19.55 - 20.15 Muusikaline vahepala Jarek Kasar
- 20.15 - 20.30 PAUS
- 20.30 - 21.00 Teaduslik vahepala I
- 21.00 - 21.15 2. käigu serveerimine
- 21.15 - 21.35 Muusikaline vahepala Jarek Kasar
- 21.35 - 21.50 PAUS
- 21.50 - 22.20 Teaduslik vahepala II
- 22.20 - 22.35 3. käigu serveerimine
- 22.35 - 22.55 Muusikaline vahepala Jarek Kasar
- 23.00 - 00.10 Ametliku osa lõpp, DJ Kalev K
Menüü:
-
Tervitus
Sepamäe astelpajujahust sai / Andersoni õlleõhikud konjakise linnumaksapasteedi / YliCooli käsitöömäärete valikuga
Tervitusampsus kasutatud Sepamäe talu astelpaju toormahla -
1. käik
Seljamaa talu kuusevõrsesiirupiga marineeritud Leoki talu forellifilee/ mustsõstrageel / köögiviljakrõps
TAIMETOIT: Suitsutatud punapeet / kõrvetatud Luke juustuvabriku juust
1. käigu valmimisel kasutatud Seljamaa talu mustsõstart -
Vahekäik
Valik Luke juustuvabriku ja Viinamärdi talu käsitööjuuste / Magasiaida ja Maidu kastmed gurmeemoosidega - 2. käik
Pikalt küpsetatud Viinamärdi lammas tummises leemes / porgandi-pastinaagi püree
TAIMETOIT: Shroomwelli grillitud lõvilakk otse Tõrvast / lillkapsakroket / käsitöömajo / rabarberi-võilillekreem
2. käigu valmimisel kasutatud Maitseaed porgandit, Seljamaa talu võilillesiirupit ja rabarberit, Tartu Maavilja marineeritud küüslauku
- 3. käik
Küpsetatud ploomid / koore-meekaste Puusepa talu meest/ valge šokolaadi-müsli crumble Linnutiivul mahemüslist / Seljamaa talu ebaküdooniasiirup ja ebaküdooniakrõps - Terve õhtu jooksul on avatud baar, kus on võimalus tellida Järiste veine ja Andersoni õlut ning muud endale meelepärast.
Teadmusõhtusööki toetatakse Eesti maaelu arengukava 2014-2020 meetmest 16.4 „Lühikeste tarneahelate või kohalike turgude kaudu põllumajandustoodete ja toidu turustamisvõimaluste arendamise toetus“.