Saa osa šokolaadi värvikast ajaloost ning tutvu selle maiuse koostisosade ja valmistamise saladustega. Lisaks saad ka ise valmistada ja maitsta kõige ehedamat, suussulavat šokolaadi!


Info töötoa tellijale

AHHAAs kohapeal
  • Grupi suurus on 10-25 inimest.
  • Sobib vanusele alates 5. eluaastast.
  • Kestab 45 minutit
  • Minimaalne ettevalmistusaeg: 15 minutit.
  • Minimaalne koristusaeg: 15 minutit.
  • Võimalik on läbi viia kaks samateemalist töötuba paralleelselt (täpsem info tellimuse esitamisel).
  • NB! Pärast töötoa lõppu peab šokolaad külmkapis tahkuma 15 minutit.
Broneeri  haridusasutusele  või  ettevõttele !  
Tagasi

Piletid

Sissepääs majapiletiga

Sellel kuupäeval meil seda üritust kavas ei ole. Järgmised üritused:

Kava on teada 7 päeva ette.

Kasutame küpsiseid. Selge!