Alates 8. detsember 2023
Kuni 8. detsember 2023
Ettevõtete jõulupidu AHHAAs
Eriüritus
Otsid vaimustavat ja täiesti erilist ideed, kuidas töökaaslastega sel aastal jõule tähistada? AHHAA ettevõtete jõulupidu on ideaalne koht, kus meeskonnaga maitsvat õhtusööki ja meeleolukaid etteasteid nautida! PILETID ON VÄLJA MÜÜDUD!
Kontserdiga esinevad säravad Evelin Samuel-Randvere ja pianist Johan Randvere. Šarmantne muusikutepaar esitab igihaljaid jõulumeloodiaid ja parimaid palu oma rikkalikust loomingust.
🎁 Uksed avatakse kell 19.00
Külalisi ootavad 10-kohalised pidulikud peolauad. Piduliku 3-käigulise õhtusöögi valmistab Ylicool Catering. Nende andekad peakokad on loonud AHHAA-ga koostöös just selleks õhtuks erilise teaduslike vimkadega jõulumenüü.
Teaduskeskusele omaselt pakume õhtusöögi vahele ka põnevat teadust. Leegitsevad tuletornaadod, hõljuvate õhupallide vaatemäng ja helendavad pokaalid muudavad selle õhtusöögi unustamatuks kogemuseks. Soovi korral on kõigil laudkondadel võimalus lõbusates teaduseksperimentides ka ise kaasa teha.
Terve AHHAA keskus on jõulumeeleolus ja külalised on palutud avastama kõiki meie näitusesaale ja eksponaate. Öine AHHAA on üllatusi täis!
Õhtu jooksul on avatud rikkaliku valikuga baar. Baarmenid segavad maitsvaid kokteile ja serveerivad kangemaid või lahjemaid peojooke. Jookide eest saab baaris tasuda nii sularahas kui pangakaardiga.
🎁 PEOÕHTU MENÜÜ
I käik
Kergelt suitsune talle sisefilee / soolataignas küpsetatud juurseller / anžoovise-tuunikala kreem / nuikapsa- õuna salsa / suitsune kirsstomat / isevalmistatud õlleõhik / YliCooli käsitöö ürdiõli
Taimetoit
Grillitud lõvilakk seen/ soolataignas küpsetatud juurseller/ isevalmistatud õlleõhik/ värvilised porgandid/ kikerherne majonees/ suitsune kirsstomat / YliCooli käsitöö ürdiõli
II käik
Pikalt küpsetatud veisepõsk / porgandi-pastinaagi püree / karamelliseeritud miniporgand / suhkruhernes / brokoliini / tummine leem
Taimetoit
Fenkoli ja edamame ubadega täidetud juustune suvikõrvits / porgandi-pastinaagi püree / karamelliseeritud miniporgand / suhkruhernes / brokoliini / YliCooli käsitöö-tilliõli
III käik
YliCooli mahlane šokolaadi browni siidise meekastme ja värskete marjdega (vegan)
🎁 PEOÕHTU PROGRAMM
19.00 - 19.30 Külaliste saabumine, kihisev tervitusjook ja meeleolumuusika
19.30 - 19.40 Õhtujuht tervitab külalisi. Ylicool Cateringi peakoka teadusest ja kokakunstist pakatav üllatus!
19.40 - 19.50 Serveeritakse piduliku õhtusöögi esimene käik
19.50 - 20.10 Esinevad Evelin Samuel-Randvere ja Johan Randvere
20.10 - 20.20 Paus
20.20 - 20.50 Teaduslik vahepala
20.50 - 21.00 Serveeritakse õhtusöögi teine käik
21.00 - 21.20 Esinevad Evelin Samuel-Randvere ja Johan Randvere
21.20 - 21.30 Paus
21.30 - 22.00 Teaduslik vahepala
22.00 - 22.10 Serveeritakse õhtusöögi kolmas käik
22.10 - 22.30 Esinevad Evelin Samuel-Randvere ja Johan Randvere
22.30 - 00.00 Ametliku osa lõpp, baar jääb avatuks ja lavale astub DJ Kalev K
🎁 Laudade tellimine ja lisainfo: tellimus@ahhaa.ee ja 515 6766.
Kohtumiseni AHHAAs!
Kontserdiga esinevad säravad Evelin Samuel-Randvere ja pianist Johan Randvere. Šarmantne muusikutepaar esitab igihaljaid jõulumeloodiaid ja parimaid palu oma rikkalikust loomingust.
🎁 Uksed avatakse kell 19.00
Külalisi ootavad 10-kohalised pidulikud peolauad. Piduliku 3-käigulise õhtusöögi valmistab Ylicool Catering. Nende andekad peakokad on loonud AHHAA-ga koostöös just selleks õhtuks erilise teaduslike vimkadega jõulumenüü.
Teaduskeskusele omaselt pakume õhtusöögi vahele ka põnevat teadust. Leegitsevad tuletornaadod, hõljuvate õhupallide vaatemäng ja helendavad pokaalid muudavad selle õhtusöögi unustamatuks kogemuseks. Soovi korral on kõigil laudkondadel võimalus lõbusates teaduseksperimentides ka ise kaasa teha.
Terve AHHAA keskus on jõulumeeleolus ja külalised on palutud avastama kõiki meie näitusesaale ja eksponaate. Öine AHHAA on üllatusi täis!
Õhtu jooksul on avatud rikkaliku valikuga baar. Baarmenid segavad maitsvaid kokteile ja serveerivad kangemaid või lahjemaid peojooke. Jookide eest saab baaris tasuda nii sularahas kui pangakaardiga.
🎁 PEOÕHTU MENÜÜ
I käik
Kergelt suitsune talle sisefilee / soolataignas küpsetatud juurseller / anžoovise-tuunikala kreem / nuikapsa- õuna salsa / suitsune kirsstomat / isevalmistatud õlleõhik / YliCooli käsitöö ürdiõli
Taimetoit
Grillitud lõvilakk seen/ soolataignas küpsetatud juurseller/ isevalmistatud õlleõhik/ värvilised porgandid/ kikerherne majonees/ suitsune kirsstomat / YliCooli käsitöö ürdiõli
II käik
Pikalt küpsetatud veisepõsk / porgandi-pastinaagi püree / karamelliseeritud miniporgand / suhkruhernes / brokoliini / tummine leem
Taimetoit
Fenkoli ja edamame ubadega täidetud juustune suvikõrvits / porgandi-pastinaagi püree / karamelliseeritud miniporgand / suhkruhernes / brokoliini / YliCooli käsitöö-tilliõli
III käik
YliCooli mahlane šokolaadi browni siidise meekastme ja värskete marjdega (vegan)
🎁 PEOÕHTU PROGRAMM
19.00 - 19.30 Külaliste saabumine, kihisev tervitusjook ja meeleolumuusika
19.30 - 19.40 Õhtujuht tervitab külalisi. Ylicool Cateringi peakoka teadusest ja kokakunstist pakatav üllatus!
19.40 - 19.50 Serveeritakse piduliku õhtusöögi esimene käik
19.50 - 20.10 Esinevad Evelin Samuel-Randvere ja Johan Randvere
20.10 - 20.20 Paus
20.20 - 20.50 Teaduslik vahepala
20.50 - 21.00 Serveeritakse õhtusöögi teine käik
21.00 - 21.20 Esinevad Evelin Samuel-Randvere ja Johan Randvere
21.20 - 21.30 Paus
21.30 - 22.00 Teaduslik vahepala
22.00 - 22.10 Serveeritakse õhtusöögi kolmas käik
22.10 - 22.30 Esinevad Evelin Samuel-Randvere ja Johan Randvere
22.30 - 00.00 Ametliku osa lõpp, baar jääb avatuks ja lavale astub DJ Kalev K
🎁 Laudade tellimine ja lisainfo: tellimus@ahhaa.ee ja 515 6766.
Kohtumiseni AHHAAs!